İçeriğe geç

Mabel Matiz Hangi Şarkısı Yasaklandı

Antidepresan klibi neden yasaklandı?

Merve Holefter, Mert Demir ve Mabel Matiz’in seslendirdiği “Antidepresan” adlı şarkının nakaratının kendisine ait “Alınsam” adlı şarkıdan çalıntı olduğunu iddia ederek suç duyurusunda bulundu.

Mabel Matiz’in cinsel yönelimi nedir?

Mabel Matiz eşcinsel olduğunu duyurdu | TikTok.

Karakol şarkısı ne anlatıyor?

Model Serdar Bileke’nin de eşlik ettiği klipte, eşcinsel bir çiftin aşk hikayesi konu alınıyor.

Mabel Matiz Uçkun ne anlatıyor?

Matiz, Mardin’de çektiği video klibinde farklılıkların çeşitliliğine ve “barış” içinde bir arada yaşama isteklerine dikkat çekiyor. Söz ve müziği Mabel Matiz’e ait, prodüksiyonu Hello Psychaleppo’ya ait “Uçkun” bugün izleyiciyle buluştu. Kliplerinde Anadolu esintilerine yer vermeyi seven Matiz, bu kez derdini Mardin’den anlatıyor.

Antidepresan sarkisi kime ait?

Mert Demir’in bestelediği ve yapımcılığını üstlendiği “Antidepressant”ın söz yazımında Mabel Matiz de yer aldı. Miksaj ve mastering Emre Malik’e ait. İkilinin eski bir arabaya eşlik ettiği gösterişli kapak fotoğrafı Mesut Adlin’in objektifinden çıktı. Harika stil ise Anıl Can ve Hakan Bahar’a ait.

Mabel Matiz Karakol şarkı sözü kime ait?

Şarkının söz ve müziği Mabel Matiz’e, düzenlemesi ise Özgür Akgül ve Mabel Matiz ortaklığından. İstasyon; ilk sözlerindeki gün doğumu anından, anlatıcının acısını haykırdığı son notaya kadar duygusu, beslendiği makam müziği ve tüm sesleri ve renkleriyle o topraklardan bir şarkı.

Mabel Matiz neden üzgün?

Ünlü şarkıcı Mabel Matiz, Kıbrıs gazisi babasının geçtiğimiz günlerde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etmesinin ardından duygusal bir veda mesajı yayınladı. Halk arasında Mabel Matiz olarak bilinen şarkıcı Fatih Karaca’nın Kıbrıslı babası Ali Karaca, geçtiğimiz günlerde Mersin’in Erdemli ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Mabel Matiz hastalığı nedir?

Çocukluğunda yoğun olarak yaşadığı kekemelik ve kendini ifade edememe sorunu onu yazmaya yöneltmiş, yeni ifade biçimleri arayışına itmiş, bu arayış onu müziğe, edebiyata, şarkıcılığa yöneltmiştir.

Hiç cinsel yönelimi olmayana ne denir?

Aseksüellik, herhangi birine karşı cinsel çekim duymama veya cinsel aktiviteye karşı az veya hiç ilgi duymama durumudur.

Karakol şarkısı neden yasaklandı?

Mabel Matiz’in bir aşk hikayesini konu alan “Karakol” klibi, klipte Mabel Matiz’e eşlik eden oyuncunun erkek olması nedeniyle ilk başta hedef gösterilmiş, ardından RTÜK tarafından yasaklanmıştı.

Yaşı yedi göğün ne demek?

Klipteki zambak, Yunan mitolojisinde saflığı, temizliği ve yeniden doğuşu sembolize eder. Yedi göğün ağladığı ölen sevgili, yasak elmayla tasvir edilmiştir; bu, bu ilişkinin toplum gözünde yanlış olmasına rağmen, kahramanımızın gözünde beyaz bir zambak kadar saf ve temiz olduğunu yansıtır.

Karakol ne anlatıyor?

İstanbul’daki artan suç oranını önlemek için İçişleri Bakanlığı yeni bir proje başlatıyor ve şehrin suç oranının yüksek olduğu bir pilot bölge seçiyor. Bu ilçenin polis karakolunda özel bir operasyon timi görevlendiriliyor. Ekibin başında Komiser Reşat bulunuyor.

Mabel Matiz gözlerine kim yazdı?

Mabel MatizInto Your Eyes / Metin Yazarı

Uçkunun anlamı nedir?

İlkbaharda yetişen ve rakıma bağlı olarak olgunlaşan Uskun (dağ muzu), besin değeri çok yüksek, ekşi bir bitki olup, yöre halkı tarafından bazı hastalıklara iyi geldiği düşünülmektedir. Uskun, kayaların dibinde, taşların arasında yetişmektedir.

Uçkun kökü nedir?

Van ve yöresine ait olan uskun kökü, dağlarda yetişen endemik bir bitkidir. İlkbaharın gelmesiyle birlikte ilk olarak uskun adı verilen meyveleri hasat edilir. Sonbaharda kökü çıkarılır ve satışa sunulur.

Mabel Matiz klip neden yasaklandı?

Mabel Matiz’in bir aşk hikayesini konu alan “Karakol” klibi, klipte Mabel Matiz’e eşlik eden oyuncunun erkek olması nedeniyle ilk başta hedef gösterilmiş, ardından RTÜK tarafından yasaklanmıştı.

Antidepresan şarkısı çalıntı mı?

MSG’nin hazırladığı teknik bilim raporunda, her iki şarkının nakarat bölümlerinin tamamen benzer olduğu görüldü. Davaya dilekçeyle yanıt veren Mert Demir, eserinin özgün ve orijinal olduğunu ileri sürdü.

Antidepresan klibi nerede çekildi?

Antalya’nın halılarıyla ünlü Döşemealtı ilçesine bağlı Kıllık köyünde yapılan çekimde konsept olarak halı sahalar kullanıldı.

Antidepresan hangi şarkıdan alıntı?

Yaklaşık sekiz ay önce piyasaya sürülen Antidepresan, YouTube’da 124 milyon izlenmeye ulaştı. Ancak “Antidepresan” adlı şarkı, çalıntı olduğu iddiasıyla gündemimize geldi. Merve Holefter, “Alınsam” adlı şarkısının melodisinin Antidepresan şarkısında kullanılması nedeniyle suç duyurusunda bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir